پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی
  • تا ۵ سال آینده به تولید ۱۰ هزار تن می رسیم

  • چهارشنبه, 12 بهمن 1401

شرکت دانش بنیان "کشت و صنعت سالم فرآور باختر" کرمانشاه با کشت و توسعه گیاه یولاف توانسته دو برند غذایی و دارویی "بخش آژین" و "ژیندا" را به ثبت رسانده و کرمانشاه را به قطب تولید این گیاه در کشور تبدیل کند.

/media/k2/items/cache/0deecfce5c27a5bf570c73153f456838_L.jpg
خطا! : PaymentRequired

تعداد بازدید: 257      ساعت: 02:47:56


انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: